
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Göğebakan: Bağımsız yargıyı temsil ediyoruz
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 05.04.2017 13:10:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, "Adaletin amacı, insanların temel hak ve hürriyetlerini korumaktır" dedi.
5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle bir açıklama yapan Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, dünyanın neresinde olursa olsun avukatların, özgür bir ülkede yaşamak ve mesleği özgür bir ülkede icra edebilmek için mücadele verdiklerini söyledi. Avukatların daima özgürlük mücadelesinin lokomotifi olduğunu belirten Göğebakan şunları söyledi:
"Türkiye Barolar Birliği'nin 15-16 Mayıs 1987'deki Genel Kurul toplantısında 5 Nisan 'Avukatlar Günü' olarak kutlanmasına karar verilmiştir. Bağımsız yargıyı temsil eden Avukatlar, hiçbir baskı altında kalmaksızın üstlendikleri görevle vatandaşların savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlayarak öteden beri yargı bağımsızlığının teminatı olmuşlardır. 4000 yıllık geçmişi olan mesleğimizin bu özel gününde kutlarken özlemini duyduğumuz, hukukun ve yargının tüm sorunlarının çözülmüş olduğu güzel günlere sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum. Biz avukatlar, her zaman, her yerde ve her durumda sorumluluğumuzun bilincinde olduk, olamaya da devam edeceğiz. Erzurum Barosu, kurulduğu günden itibaren bu dik duruşunu bozmamıştır, bozmayacakta."
En Son Haberler
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.
-
Dilenciler akın akın Erzurum'a geliyor! Dilenciler, Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte başka şehirlerden Erzurum’a akın ettiler.
-
CHP'li Başkan'dan Atmaca hakkında suç duyurusu Mustafa Atmaca hakkında, CHP İl Başkanı Serhat Can Eş suç duyurusunda bulundu.
-
Hasan Cengiz Dadaş oyun havalarına eşlik etti... Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz, önemli açıklamalarda bulundu.
-
Hasan Cengiz yargıya gidiyor Hasan Cengiz, aleyhinde başlatılan karalama kampanyasını yargıya taşıyacak.
-
Erzurum’da STK’ların THY tepkisi Erzurum’a düzenlenen uçak seferlerinin azlığı, ortaya çıkan olumsuzlukları ve...
-
Erzurum’da ormanlık alanlara girişler yasaklandı Erzurum’da yangın riskinin önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
-
Başkan Uçar öğrencilerle çöp topladı Öğrencilerden örnek çevre farkındalığı...- Belediye başkanı ile birlikte çöp topladılar.