
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
MÜSİAD'dan sağduyu çağrısı!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm GÜNDEM Haberleri | 05.06.2013 12:30:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Taksim Gezi Parkı’nda son birkaç gündür devam eden gösterilerle ilgili bir açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, bir açıklama yaparak, halkın sağduyulu olması gerektiğini provokasyonlara gelmemelerini söyledi.
''GELECEĞE HERKESİN SAHİP ÇIKMASI GEREK''
Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve Türkiye'ye yayılan olaylı eylemler 7. gününde de devam ederken MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, olayları; Türkiye’nin önünü kesmek ve huzurunu bozmaktan isteyen şer odaklı güçlerin bir eylemi olarak değerlendirdi. Türkiye’nin geleceğine herkesin sahip çıkması ve provokatörlere karşı uyanık olunması gerektiğinin altını çizen Dr. Bekmez, bu tür olaylara karşı daha dikkatli olunmasını istedi.
''SAĞDUYULU HAREKET ETMEMİZ LAZIM''
Dr. Bekmez, “Bütün vatandaşlarımız el birliği içerisinde geleceğimize, sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu hareket etmeliyiz" dedi. Farklı görüşlerin şiddet içermeyen ve şiddetten uzak bir şekilde de ifade edilebileceğini belirten Dr. Bekmez, "Farklı düşüncelerin, şiddet içermeden ve şiddetle karşılaşmadan ifade edilebildiği bir ortama hepimizin acilen çok ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bunu sağlamak, olası daha üzücü durumlara fırsat vermemek, itibarımızı ve geleceğimizi korumak adına hassasiyetle davranmak, ülkesini seven herkesin üzerine düşen bir görevdir. Geleceğimize, hep birlikte sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu davranmalıyız. Bu ülke hepimizin" diye konuştu.
En Son Haberler
-
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü Gülen'in ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de doğruladı.
-
Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı change.org’da ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlığı ile kampanya başlatıldı.
-
Vali Çiftçi; “Bereket sofrasına ortak olalım” Vali Çiftçi'ye sunum yapan Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, 7 ilde iftar verildiğini belirtti.
-
Dilenciler akın akın Erzurum'a geliyor! Dilenciler, Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte başka şehirlerden Erzurum’a akın ettiler.
-
CHP'li Başkan'dan Atmaca hakkında suç duyurusu Mustafa Atmaca hakkında, CHP İl Başkanı Serhat Can Eş suç duyurusunda bulundu.
-
Hasan Cengiz Dadaş oyun havalarına eşlik etti... Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz, önemli açıklamalarda bulundu.
-
Hasan Cengiz yargıya gidiyor Hasan Cengiz, aleyhinde başlatılan karalama kampanyasını yargıya taşıyacak.
-
Erzurum’da STK’ların THY tepkisi Erzurum’a düzenlenen uçak seferlerinin azlığı, ortaya çıkan olumsuzlukları ve...
-
Erzurum’da ormanlık alanlara girişler yasaklandı Erzurum’da yangın riskinin önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
-
Başkan Uçar öğrencilerle çöp topladı Öğrencilerden örnek çevre farkındalığı...- Belediye başkanı ile birlikte çöp topladılar.