SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Yücelik’ten KGK İcra Komitesine plaket
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 08.03.2022 17:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkan ve üyelerine, çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi ve Erzurum KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ve KGK İcra Komitesi üyelerini kabul eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük gücün kadınlar olduğunu ifade etti. Toplumun en önemli yapı taşının aile, ailenin de en önemli unsurunun kadın olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik şunları söyledi; “Kadınlarımızın, ailede olduğu gibi ekonomide ve toplumsal yaşamda da çok daha aktif rol almasını arzu ediyoruz. Doğası gereği annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen kadınlarımız, bu kutsal vazifenin yanı sıra yaşamın her zorluğunu da omuzlarında taşıyor. Kadınların, iş ve toplumsal yaşamın her alanında daha fazla yer alarak toplumun gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu sebeple kadın girişimci sayısının artması da büyük önem taşıyor.”
ETSO olarak her zaman kadın girişimcilerin yanında yer aldıklarını kaydeden Başkan Yücelik, bundan sonra da kendilerine destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kadın Girişimciler Kurulumuzun değerli başkanı Feride Eda Çalıkuşu’nun nezdinde, kurulun icra komitesinin başkan yardımcılar ve üyelerine, kadın istihdamı ve kadın girişimci sayısının artması yönünde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başta kadın girişimcilerimiz olmak üzere bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi ve Erzurum KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu da, KGK İcra Komitesi olarak her zaman ETSO’nun desteğini yanlarında gördüklerini ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e teşekkür etti. Çalıkuşu, kadın girişimcilerin ve kadın istihdamının daha da artması ve yaşadıkları sıkıntıların çözülmesi için gösterdikleri çabanın artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.