SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
ESGİAD üyeleri Başbakan Yıldırım'la görüştü
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 02.01.2017 12:58:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Başbakan Erzurum Stratejik Girişimci İşadamları Derneği Başkanı M. Nuri Alim, oldukça verimli geçen görüşmede ESGİAD olarak Başbakan Binali Yıldırım'a Erzurum ile ilgili bir sonum yaptıklarını söyledi. Çankaya Köşkünde Başbakan Binali Yıldırım tarafından kabul edilen Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları, tarımdan, turizme, ekonomiye, KOBİlere yönelik sorunları sunum halinde dile getirdiler. Alim, “Toplantı sonucunda oldukça samimi ve içtenlikle gerek ilimiz gerekse ülkemizin tüm sorunlarını değerlendireceğini söyleyen Başbakan Binali Yıldırım KOSGEB içinde verilen 50 bin TL nin yeniden gerekli düzenlemeleri yapılacağını söylemesi Kobiler içinde yeniden bir umut doğduğunu müjdelemek isterim” dedi. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye hem yatırım hem üretim hem de ihracat konumlarında bütün gayretini, bütün imkânlarını ortaya koyacaktır bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Alim, Erzurum Stratejik Girişimci İş Adamları olarak her platformda devletin zirvesinde Erzurum’u temsile ederek Erzurum’un sorunlarını devletin zirvesi ile paylaşarak çözüm aramaya devam edeceklerini kaydetti.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.