
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
ETSO'da "E-Tebligat" Semineri Yapıldı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 30.11.2015 14:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, Maliye Bakanlığı’nın 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren hayata geçireceği “E-Tebligat” uygulamasıyla ilgili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi’ne bilgi verdi. Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Ozan’la birlikte ETSO Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı’na konuk olan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, meclis toplantısının ardından, “E-Tebligat Bilgilendirme Semineri” verdi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, yeni uygulama konusunda mükelleflerin dikkat etmesi gereken konularla ilgili bilgiler aktardı. Maliyenin artık çözüm odaklı bir hizmet anlayışına sahip olduğunu ifade eden Aslan, yeni sistemde mükellefe daha kaliteli hizmet sunmak için çaba gösterdiklerini vurguladı. Bunu yaparken mükelleflerden gelecek geri dönüşleri de değerlendireceklerini kaydeden Aslan, bu şekilde mükellefin işini kolaylaştıracak en uygun hizmeti sunacaklarını dile getirdi.
Seminerde, Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Ozan da, Meclis üyelerine uygulamanın detaylarıyla ilgili bilgiler verdi. Toplantının sonunda, Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri Meclis üyelerinin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.