SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İş Bankası Erzurum'da ilk şubesini açtı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 26.04.2014 14:47:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Türkiye İş Bankası, Doğu Anadolu’da ikinci ticari şubesini Erzurum’da açtı. Belirli bir hacmin üzerindeki müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için kendi bünyesinde ticari şubeleri kuran İş Bankası, Malatya’nın ardından Doğu'daki ikinci ticari şubesini Erzurum’da hizmete açtı. Türkiye’de sadece 25 ilde bulunan 50 şubeden birisinin Erzurum’da açıldığını belirten banka müdürü Abdulkadir Muradoğlu, İş Bankası'nın Erzurum'a farklı bir gözle baktığını söyledi. Muradoğlu, “Amacımız müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet vermektir. Erzurum’da İş Bankası'nın 5 şubesi vardı ticari şubemizin açılmasıyla beraber 6 şubeyle hizmet vermekteyiz. İstenilen yüksek düzeyde verimli hizmet vermek adına bizim müşterilerimiz olan büyük firmalara daha kaliteli hizmet sunabilmek için 12 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Ticari şubeler bütün şehirlere kurulmuyor çünkü kurulması için o şehrin hacmi ve potansiyelinin yüksek olması gerekmektedir.“ dedi.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.