SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
KUDAKA Oltu taşı esnafını dinledi!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 11.01.2014 10:06:00 |
“Oltutaşı Sektörü Değer Zinciri Analizi” çalışması,sektör temsilcilerinin görüşüne sunularak nihai haline getirildi.

RADARHABER / ERZURUM
KUDAKA tarafından sektör temsilcileri ile koordinasyon içerisinde hazırlanan ve taşın çıkarılmasından ürün olarak tezgahta satılmasına kadar geçen sürecin her aşamasında yaşanan problemleri ve çözüm önerilerini ele alan “Oltutaşı Sektörü Değer Zinciri Analizi” çalışması 09 Ocak 2014 tarihinde Ajans toplantı salonunda yapılan toplantı ile sektör temsilcilerinin görüşüne sunularak nihai haline getirildi.
Oltu’da ve Taşhan’da faaliyet gösteren Oltutaşı sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda; analiz kapsamında belirlenen “Oltutaşının hammadde olarak temini, işlenerek ürün haline getirilmesi, satış ve pazarlama” aşamalarının sorunları ve müdahale alanları ele alındı. Ayrıca Ajansın mali destek programları hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı toplantıda, Şubat ayında Almanya’da gerçekleştirilecek olan mücevher fuarına sektör temsilcilerinin katılımı konusunda bilgilendirme yapıldı.“Oltutaşı Sektörü Değer Zinciri Analizi” çalışması katılımcı görüşlerine göre düzeltildikten sonra nihai hale getirilerek Ajans internet sitesinden duyurulacak ve kitapçık haline getirilerek kamuoyu ile paylaşılacak.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.