SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
KUDUKA Akademi toplantısı yapıldı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EKONOMİ Haberleri | 07.11.2013 12:42:00 |

RADARHABER / ERZURUM
“KUDAKA Akademi” toplantısı Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleşti KUDAKA personeli tarafından bölge potansiyellerinin değerlendirilmesi, mevcut durumun ortaya konulması, kalkınma ve rekabet edebilirlik açısından önemli fırsatlar sunan alanlarda araştırma ve planlama faaliyetlerinin paylaşılması adına yürütülen “KUDAKA AKADEMİ” çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Yaptığı tüm faaliyetlerde katılımcılık ve fikir alışverişi ilkeleri ile hareket eden Ajansımız; kurum içi ve bölgede faaliyet gösteren diğer kurum - kuruluşlarla olan iletişimini geliştirmek amacıyla “KUDAKA AKADEMİ’ toplantılarını 15 günlük periyotlarla farklı bir kurumda gerçekleştiriyor.Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, Ajans ve Enstitü personelinin katıldığı bu haftaki KUDAKA AKADEMİ toplantısı, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleştirildi.Toplantının açılışında konuşan Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, yaptığı sunumda bölgedeki tarım sektörünün durumunu ve sorunlarını dile getirdi. Bölgede tarımsal sanayinin geliştirilmesi için yapılması gereken yatırımların değerlendirildiği, altyapı sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda; KUDAKA İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Berna Dolar, “TRA1 Düzey 2 Bölgesi termal potansiyelini ve Ajans tarafından desteklenen termal turizm projeleri”, KUDAKA Araştırma ve Planlama Birimi Uzmanı Dr. Mehmet Ali Çakal ise “Bölgedeki Arıcılık Sektörü, Hedefler ve Yapılanlar” konularında sunumlar yaptılar.Yaklaşık 3 saat süren toplantı, http://kudaka.web.tv adresinden canlı olarak yayınlandı. KUDAKA uzmanlarının görev alanları veya ilgi duydukları konularda hazırladıkları sunular eşliğinde düzenlenecek olan bir sonraki “KUDAKA AKADEMİ” toplantısı; Gıda Güvenilirliği ve Hijyen, Turizm Destinasyonları Pazarlama Stratejileri konularında yine Kasım ayı içerisinde yapılacak.
En Son Haberler
-
Yakutiye Belediyesi’nde sözleşme sevinci Yakutiye Belediyesi ile Hizmet İş Sendikesı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
-
Düzgün Market'in 24'üncü şubesi açıldı Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Dadaşken'te yoğun katılımla açıldı.
-
Düzgün Marketler 24. Şubesini Dadaşkent'te Açıyor Düzgün Marketler, Erzurumlulara hizmet etmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor.
-
Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, ETSO’ya dava açtı.. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Cevdet Ağyürek, İdare Mahkemesi’ne başvurdu.
-
'Aşkale Akademi' ücretsiz kullanıma açılıyor Aşkale Çimento, Aşkale Akademi adlı yeni projesini büyük bir tanıtımla hizmete açtı.
-
Avukat Elmalı’dan öğrencilere ulaşım desteği Bin 225 öğrenciye ulaşım desteği sözü veren Av. Ebubekir Elmalı ilk ay yüklemelerini yaptı
-
Ömer Düzgün: Tağşişli ürün marketlerimize giremez! Başkan Düzgün: Tağşişli ürünlerin raflarda yer almaması için tedbirleri aldık.
-
MNG AVM Cihan Grup'a devrediliyor! Aydoğan Süer süreci anlattı Cihan Grup, Erzurum'da bulunan MNG AVM'yi bünyesine katıyor.
-
Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisİ Dünya çikolata ve Gofret devi 'Berlinetta'dan Erzurum'a üretim tesisi kurdu.
-
Otokoç 2. El'in Erzurum bayisi açıldı İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Erzurum'da hizmete girdi.