SON DAKİKA ![](http://www.radarhaber.com/images/arrow-sondakika.png)
![](http://www.radarhaber.com/images/arrow-sondakika.png)
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Bulutlar'a destek plaketi
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm EĞİTİM Haberleri | 20.05.2013 19:42:00 |
Konuşan Kitap Şenliğine tam destek veren Palandöken Belediyesi, açtığı stantta tam not aldı.
![Başkan Bulutlar'a destek plaketi](http://www.radarhaber.com/uploaded/mansetler/1613586004_1.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
"Türkiye Okuyor" kampanyasına paralel olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde yürütülen "Konuşan Kitap Şenliği"nin 6’ıncısı Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi salonunda yapıldı.
BELEDİYENİN STANDI TAM NOT ALDI
Konuşan Kitap Şenliğine tam destek veren Palandöken Belediyesi, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu da açtığı stantta sergilediği birçok eser stantları gezenler tarafından tam not aldı. Erzurum’da 6’ıncısı düzenlenen şenliğe Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çok sayıda ilk, orta ve üniversite öğrencisi katıldı.
'BEŞ ŞEHİR' KİTABINI OKUDU
Şenliğin açılışında konuşan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, bilginin dünya üzerindeki uygarlıkların binlerce yıldır oluşturduğu kültür ve medeniyetin temelini oluşturduğunu dile getirdi. Ünlü şair ve yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Beş Şehir” adlı kitabında Erzurum’u anlattığı bölümden bir parça okuyan Hayrünnisa Gül ise proje ile gençleri okumaya olan ilgilisi artırmayı amaçladıklarını, projenin başından bu güne kadar iyi yol kat edildiğini, toplu okuma etkinlikleriyle okul önceki kurumlara ve evlere girdiklerini belirtti. Program sonrasında Konuşan Kitap Şenliğine katkıda bulanan Kurum ve Kuruluşlara plaket takdim edilirken Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara şenliğe yapmış olduğu katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün elinden plaket aldı.
En Son Haberler
-
Kimya alanındaki çalışma Nature dergisinde Arş. Gör. Volkan Akyıldız, kimya alanında önemli bir başarıya imza attı.
-
Prof. Dr. Hasan Türkez Rektör Yardımcısı Oldu Rektörlüğe Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’nun atanmasının ardından ilk görev değişikliği gerçekleşti.
-
A.Ü'den Gastronomi Envanteri Çalıştayı Turizm Fakültesi, Erzurum’un ilçelerine yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.
-
Atatürk Üniversitesi'nde Erasmus hareketliliği Rektör Ömer Çomaklı, “Öğrenci değişim programları bizim için değerli” dedi.
-
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni Atatürk Üniversitesi, düzenlediği Bilimsel Teşvik Törenlerine devam ediyor.
-
Deneme sınavı ücretini Yakutiye belediyesi karşılayacak Yakutiye İlçesinde oturan öğrenciler şanslı. Deneme sınavu ücretini Yakutiye Belediyesi karşılayacak.
-
Atatürk Üniversitesi'nden bir başarı daha Rektör Ömer Çomaklı: Öğrencilerimizi merkeze koyan bir anlayıştayız
-
Rektör Çakmak ödüllü genç araştırmacıyı misafir etti Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Arş. Gör. Adem Kantar’ı konuk etti.
-
İsmail Bağrıyanık Daire Başkanı oldu Erzurum Milli Eğitim camiasını sevindiren atama. İsmail Bağrıyanık Daire Başkanı oldu.
-
TURAK ekibi Rektör Çomaklı’yı ziyaret etti Turizm Eğitimi ve Akreditasyon Kurulu ekibi, Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.