SON DAKİKA 

- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
Başkan Orhan’dan MHP İl Başkanlığı’na ziyaret
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 11.02.2021 13:57:00 |
MHP il başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Orhan’dan Cumhur ittifakı vurgusu...

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Cumhur İttifakı, milli kaynaşma ve kucaklaşmanın ikamet adresi, ülkemizin de huzur ve istikrar nişanesidir” dedi. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Beraberinde İlçe Başkanı Murat Karadaş’la birlikte MHP İl Başkanı Naim Karataş’a konuk olan Başkan Orhan, yeni parti yerleşkesini gezdi, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ülkenin genel gündeminin yanı sıra yerel gündemin de ele alındığı görüşmede, bir kez daha Cumhur İttifakı vurgusu yapıldı.
Cumhur İttifakı İstikrar Nişanesidir
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cumhur İttifakı’nın Türk siyaset tarihinde daha önce benzeri hiç görülmemiş bir güç birliğini ifade ettiğini belirterek, “Kim ne derse desin, Cumhur İttifakı bu milletin ortak paydası, milli kucaklaşması ve Cumhur’un yıkılmaz kalesidir” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de bazı muhalefet partileri de dâhil olmak üzere çeşitli kesimlerin Cumhur İttifakı karşısında set oluşturmaya ve bu birlikteliği hırpalamak amacıyla ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, bu çabaların beyhude olduğunun altını çizdi. Orhan, “Cumhur İttifakı pazarlıklarla ve siyasi ala verelerle kurulmadı ki, dalaverelerle de hırpalansın! Bu ittifak çatısı altında olanların dünü de bellidir, bugünü de bellidir. Bizim tarih köklerimiz de bellidir, köklerimizi saldığımız toprak da bellidir. Tuttuğumuz yön de bellidir, yürüdüğümüz yol da bellidir, sarıldığımız bayrak da bellidir. Yani Cumhur İttifakı aziz milletimiz için huzurun teminatı, milli ikbal ve istiklalimizin nişanesidir” diye konuştu.
Naim Karataş: “Her an sahadayız”
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş da, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a, Erzurum’la ilgili olarak sahada edindiği izlenim ve gözlemlerini anlattı. Başkan Karataş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından vücut bulan Cumhur İttifakı’nın ülkeyi uçurumun kenarından aldığını ifade ederek, “Bizler günün her anı ve her saatinde sahadayız, insanımız iç içeyiz. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki, kadirşinas hemşehrilerimiz olup biten her şeyin farkında. Salgınla mücadele edilen bir dönemde bile hükümetin gayreti ortada ve insanımız bu gayretin kesinlikle farkında. Karşı karşıya olduğumuz ya da kaldığımız sorunlara da ivedilikle ve el birliğiyle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Allah’ın izniyle salgından kaynaklanan bu sıkıntılı günleri de geride bırakacağız” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Başkan Uçar selzede vatandaşın yardımına koştu Başkan Mahmut Uçar, yağmurdan etkilenen yerlerde incelmelerde bulundu.
-
Sekmen kazandı, ittifak ilçelerde yara aldı... Cumhur İttifakı Mehmet Sekmen ile kazandı ancak ilçelerde hayal kırıklığına uğradı.
-
Çelik, Aziziy'de çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor... İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi.
-
Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak 204 yeni projesini açıklayan Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak
-
İYİ Parti'li Çelik: Gençlerin umudu bizde İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, gençlerin gözdesi oldu.
-
Erdoğan Erzurum’da adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum adaylarını tanıtt, müjdelerini sıraladı.
-
Çelik'ten Ramazan ayı mesajı İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Fatih Çelik, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.
-
Fuat Demir durmak bilmiyor DP Oltu Belediye Başkan Adayı Fuat Demir, seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.
-
Canan Uçar'dan öğrencilere teşvik müjdesi Başkan Adayı Canan Uçar, başarılı ve dar gelirli öğrencilere teşvik vereceklerini söyledi.
-
Canan Uçar: Et kuyruğu şehre yakışmıyor Canan Uçar, et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak oldu.