
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Sekmen: Ortak Hedefimize Birlikte Yürüyeceğiz
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 27.03.2019 11:49:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yunusemre Mahallesi ile İkinci Marketler’deki semt sakinleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarına merkez Palandöken ilçesindeki semt toplantılarıyla devam etti. Sekmen, Palandöken ilçesine bağlı Yunusemre ve İkinci Marketler’de bir araya geldiği seçmenlere 31 Mart seçimlerinin Erzurum özelinde taşıdığı önemi anlattı. Cumhur İttifakı’nın Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yunus Emre Mahallesi ile İkinci Marketler’deki semt sakinleriyle bir araya geldi. Partisinin organize ettiği semt toplantılarına AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar ve İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Birlikten güç ve kuvvet doğar” diyerek, seçmenlerden 31 Mart’ta tam destek istedi.
Sekmen: “Ne dediysek, 5 yılda yaptık”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Başkalarının hayalini bile kuramadıkları adımları bizler atıyoruz” diyerek, Erzurum’da yepyeni bir hizmet dönemi planladıklarını ve bu dönemde şehri ilklerle ve yeniliklerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Palandöken ilçesinin Erzurum’un marka değerlerinden birisi olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, marka bir ilçeye de, marka yatırım ve projelerin yakışacağını ifade ederek, “Biz bundan 5 yıl önce projelerimizden bahsederken, aslında Erzurum’un bugün kaydettiği mesafeyi anlatıyorduk. Verdiğimiz sözlerin hiçbirisi havada kalmadı; ‘ulaşım’ dedik, gereğini yaptık, ‘altyapı’ dedik, tüm imkânlarımızı bu yönde seferber ettik, ‘turizm’ dedik, kış turizminde, kış ve doğa sporlarında marka ve model bir kent ortaya koyduk. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin kendi iç dinamiklerini de harekete geçirdik. ‘Tarım ve Hayvancılık’ dedik, ilçelerimize ve kırsal yerleşim merkezlerimize göletler kurduk, tarımsal sulama yatırımları yaptık, hayvan pazarları ihdas ettik. Orta Doğu’nun en büyük canlı hayvan pazarını Erzurum’da kurduk. Yine Türkiye’nin en büyük kamu yatırımlarından birisi olan Et Entegre Tesisi’ni Erzurum’un hizmetine sunduk. Türkiye’nin en kapsamlı, en modern ve en kullanışlı fuar merkezini Erzurum’da kurduk. Bundan dolayıdır ki; üç kez üst üste yatırıma en çok bütçe ayıran kurum ödülünü aldık. Biz laf üretmedik, hizmet ürettik” diye konuştu.
“Hizmet kervanı 31 Mart’ta yeniden yol alacak”
Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nin imzasını taşıyan hizmet ve yatırımların saymakla bitmeyeceğini vurgulayan Başkan Mehmet Sekmen, “Bugün eğitimde, kültürde, sanatta, turizmde, ticarette, kısacası Erzurum’da yaşamın her alanında Büyükşehir Belediyesi’nin imzası var. Bunlar akşamdan sabaha olacak işler değil; arkasında çok ciddi bir planlama, hazırlık ve sağlam bir ekip var. Şu anda devam eden projelerimiz de var, startını vereceğimiz yeni yatırımlar da var. Yani bu süreç, aslında başlattığımız hizmet seferberliğinin devamı niteliğini taşıyor. Bu hizmet kervanının 31 Mart seçimleriyle yoluna devam etmesi gerekiyor. Bunun için de Dadaşların desteğine, Palandökenli kardeşlerimizin gücüne ihtiyacımız var. Mutlu, yaşanabilir, modern, marka ve memnuniyet düzeyi yüksek bir Erzurum hayalini hepimiz kuruyoruz. O halde bu ortak hedefe hep birlikte yürüyeceğiz, el ele vereceğiz, Erzurum düşlerimizi beraber gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
En Son Haberler
-
Başkan Uçar selzede vatandaşın yardımına koştu Başkan Mahmut Uçar, yağmurdan etkilenen yerlerde incelmelerde bulundu.
-
Sekmen kazandı, ittifak ilçelerde yara aldı... Cumhur İttifakı Mehmet Sekmen ile kazandı ancak ilçelerde hayal kırıklığına uğradı.
-
Çelik, Aziziy'de çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor... İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi.
-
Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak 204 yeni projesini açıklayan Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak
-
İYİ Parti'li Çelik: Gençlerin umudu bizde İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, gençlerin gözdesi oldu.
-
Erdoğan Erzurum’da adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum adaylarını tanıtt, müjdelerini sıraladı.
-
Çelik'ten Ramazan ayı mesajı İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Fatih Çelik, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.
-
Fuat Demir durmak bilmiyor DP Oltu Belediye Başkan Adayı Fuat Demir, seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.
-
Canan Uçar'dan öğrencilere teşvik müjdesi Başkan Adayı Canan Uçar, başarılı ve dar gelirli öğrencilere teşvik vereceklerini söyledi.
-
Canan Uçar: Et kuyruğu şehre yakışmıyor Canan Uçar, et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak oldu.