
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Yakutiye’nin dezenfekte mesaisi sürüyor
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm POLİTİKA Haberleri | 18.06.2020 10:05:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Dünyayı etkisi altına alan ve normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerde, Yakutiye Belediyesi Ekipleri dezenfekte çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Daha önce salgınla mücadelede başarılı bir sınav veren Yakutiye Belediyesi normalleşen hayatla beraber açılan camii, restoran, kuaför, kıraathane ve kafelerde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. 96 kişiden oluşan dezenfekte ordusuyla beraber Yakutiye’nin hemen her noktasında korona virüse karşı çalışma yürüten ekipler halkın sağlığı için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.
Başkan Uçar: Hava sıcaklıkları tedbirlerimizin önüne geçmemeli”
Korona virüse karşı çok dikkatli olunması gerektiğinin ve maske, sosyal mesafe ve el temizliğinin öneminin altını çizen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar tüm insanlığın hayatını tehdit eden korona virüse karşı ilk günden beri belediye olarak çalışmalarını hassasiyetle ile sürdürdüklerini belirtti. Uçar “Halkımız tarafından yoğun olarak kullanılan alanlarda salgının yeniden harekete geçmemesi için dezenfekte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Korona virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir diyor, hava sıcaklıklarının tedbirleri bırakmamıza sebep olmasına izin vermeden, tüm vatandaşlarımızı maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Korona virüsü hafife almayalım, tedbirli olalım” dedi. Yakutiye Belediyesi’nce yapılan açıklamada, salgının ilk gününden itibaren devam eden dezenfeksiyon işlemleri neticesinde 50 bini aşkın kapalı alanda 2.5 milyon metrekare temas yüzey alanının dezenfekte edildiği belirtildi.
En Son Haberler
-
Başkan Uçar selzede vatandaşın yardımına koştu Başkan Mahmut Uçar, yağmurdan etkilenen yerlerde incelmelerde bulundu.
-
Sekmen kazandı, ittifak ilçelerde yara aldı... Cumhur İttifakı Mehmet Sekmen ile kazandı ancak ilçelerde hayal kırıklığına uğradı.
-
Çelik, Aziziy'de çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor... İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi.
-
Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak 204 yeni projesini açıklayan Sekmen: Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak
-
İYİ Parti'li Çelik: Gençlerin umudu bizde İYİ Parti Aziziye Belediye başkan adayı Fatih Çelik, gençlerin gözdesi oldu.
-
Erdoğan Erzurum’da adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum adaylarını tanıtt, müjdelerini sıraladı.
-
Çelik'ten Ramazan ayı mesajı İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Fatih Çelik, Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı.
-
Fuat Demir durmak bilmiyor DP Oltu Belediye Başkan Adayı Fuat Demir, seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.
-
Canan Uçar'dan öğrencilere teşvik müjdesi Başkan Adayı Canan Uçar, başarılı ve dar gelirli öğrencilere teşvik vereceklerini söyledi.
-
Canan Uçar: Et kuyruğu şehre yakışmıyor Canan Uçar, et almak için gün doğmadan sıraya giren vatandaşların dertlerine ortak oldu.