SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
'Recep İvedik' Maldivler'den güldürecek
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm KÜLTÜR-SANAT Haberleri | 22.02.2014 13:47:00 |
Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluştu.

RADARHABER / ERZURUM
Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluştu. Bu hafta 2 film vizyona girdi. İvedik'in İstanbul'da başlayan macerası bu kez Maldivler'de katıldığı Survivor'da devam ediyor. Togan Gökbakar'ın yönettiği film de Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül ve Cem Korkmaz rol aldı.
ŞARKI SÖYLEYEN KADINLAR
Muhtemel bir deprem nedeniyle İstanbul'un adalarından birinin boşaltılma kararı alınmıştır. İnsanlar akın akın oradan ayrılırlar ancak küçük bir kesim bu karara uymayarak kalmakta ayak direr. Etrafta kıyamet arifesini andıran bir atmosfer hüküm sürerken geride kalanlar için hayat koşulları günden güne zorlaşacaktır. Film, yaşamları farklı engellerle sıkıştırılmış bir grup kadının, inanç, cesaret ve enerji ile hayatın farklı boyutlarına yaptıkları insani serüvenlerine eşlik ediyor. Trajedilerini, isyan ve hayat şarkılarıyla dönüştüren bu kadınlar, bir türlü çıkamadığı çocukluğuyla erkekliğinde boğulan Adem'i elinden tutmalarıyla, insan olmanın eşsizliğini tattırıyorlar. Binnur Kaya, Philip Arditti, Kevork Malikyan ile Deniz Hasgüler'in oynadığı 'Şarkı Söyleyen Kadınlar'ı Reha Erdem yönetti.
.jpg)
RECEP İVEDİK 4
Recep İvedik seri filmlerinin dördüncüsünün fragmanı sinema izleyicisiyle paylaşılır paylaşılmaz milyonlar tarafından izlendi. Fenomen haline gelen ve izlenme rekorları kıran serinin yenisi Recep İvedik 4'ün fragmanı sadece üç günde üç milyon tarafından izlendi. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu olan Fragman hakkında, filmin beklentiyi fazlasıyla karşılayacağına dair yorumlar yapıldı. İvedik'in İstanbul'da başlayan maceraları, Maldivler'de ıssız bir adada katılacağı yarışmaya kadar uzanıyor ve izleyicisine yine kahkaha garanti ediyor. Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, "Recep İvedik 4"te, Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül, Cem Korkmaz rol aldı.
.jpg)
En Son Haberler
-
Erzurum Gastronomi'de öncü iller arasına girdi Erzurum, son 1 yılda bir çok ürününe coğrafi işaret belgesi alarak patentleştirdi.
-
Halk Oyunları Ekibi bölge grup birincisi oldu Büyükşehir Halk Oyunları Ekibi, kentte yapılan grup müsabakalarında birinci oldu.
-
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali 5-13 Ağustos’ta Nevşehir’de
-
Murat Küçükuğurlu Erzurum Vakıflarını yazdı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, son çalışmasında Erzurum Vakıfları’nı ele aldı.
-
Depremzede öğrenciler için sinema etkinliği Kentte misafir edilen depremzede öğrenciler “Umudunu Kaybetme” filminde buluştu.
-
Erzurum’da tiyatro sezonu açılıyor Şehir Tiyatrosu, Dede Korkut Söylencesi oyunu ile yeni sezon için perdelerini açıyor.
-
‘İman Ayetleri Hat Sergisi’ Erzurum’da açıldı ‘İman Ayetleri Hat Sergisi’ Erzurum’da sanatseverlerle buluştu...
-
Aziziye Belediyesi şiire doyuracak Aziziye Belediyesi, dev kültür organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor.
-
Kocaeli’de Erzurum tanıtım günleri başlıyor ‘Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Tanıtım Günleri’ 24-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
-
Büyükşehir'den kentin kültür hayatına katkı Büyükşehir kentin kültür hayatına katkı sunmaya devam ediyor