
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
2018’in ilk mesleki eğitim kurulu toplantısı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 17.01.2018 17:35:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 2018 Yılı 1. Olağan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapıldı. Palandöken Kaymakamlığı binasında yapılan toplantıda; bir önceki toplantıda alınan kararlar gözden geçirildi. Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürü Recep Demir, 2017 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. 2018 yılında planlanan İstihdam Fuarı, Kariyer Günü ve Girişimcilik, Meslek Tanıtım Günleri etkinliklerinin Kurul onayına sunulması, “Eski Hükümlüler ve Engelliler” için kendi işini kurma projeleri, “Çocuk İşçiliği ile Mücadele Biriminin” oluşturulması gibi birçok konu kurul onayına sunuldu. Genel kurul toplantısı sonrasında kısa bir konuşma yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, gençlerin mutlaka bir meslek sahibi olması gerektiğini ifade ederek meslek liselerin önemine dikkat çekti. Programa Vali Azizoğlu, İş Kur Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak, Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker ve kurul üyeleri katıldı.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı