
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Aziziye'den Rıdvan Canım'a jest!
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 27.07.2013 17:19:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Tayini Trakya Üniversitesi’ne çıkan Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi eski Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Canım, yeni başkan M. Hanefi İspirli, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Akçay, MÜSİAD Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve eski Başkan Mustafa Güvenli, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfü Şengül ile Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi üyeleri katıldılar. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi iken, Trakya Üniversitesi'ne tayin isteyen Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Canım için düzenlenen ve aynı zamanda veda yemeği niteliği taşıyan iftar programı oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşirken, zaman zaman da duygusal anlar yaşandı.
Yemekte konuşan Başkan Cengiz, Erzurum’un sosyal ve kültürel hayatına önemli katkıları bulunan Doç. Dr. Rıdvan Canım’a ve Yazarlar Birliği üyelerine teşekkür etti. Başkan Cengiz, Erzurum’a katkılarından dolayı Doç. Dr. Canım’a teşekkür plaketi verdi.
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Doç. Dr. Rıdvan Canım ise, anlamlı programı organize eden Aziziye Belediyesi’ne teşekkür ederek, kendisi için duygusal yoğunluğu fazla olan bir program olduğunu ifade etti.Gidişinin fiziki bir durum olduğunu, manevi ve duygusal anlamda Erzurum’la bağlarını asla koparmayacağına dikkat çeken Canım, 38 yıldır Erzurum olduğunu ve bu sürede Erzurum’da olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymadığını vurguladı. Bir süre önce eşini kaybeden Doç. Dr. Rıdvan Canım, “Severek yaşadım ve bu şehirde sevdim. İnsanlarını da sevdim. Allah ömür verdikçe de bu şehre gidip geleceğim.” ifadeleri hem kendisinde, hem de diğer katılımcılarda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Canım, nazik jestinden dolayı da Başkan Cengiz’e teşekkür etti.Öte yandan Doç. Dr. Rıdvan Canım’dan boşalan Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanlığı’na da M. Hanefi İspirli getirildi. İspirli de Yazarlar Birliği’ne katkılarından dolayı ve düzenlenen yemeği organize eden Başkan Cengiz’e teşekkür etti. Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi’nin yeni başkanı Hanefi İspirli, üyeleri adına Doç. Dr. Rıdvan Canım’a bir teşekkür plaketi takdim etti.Toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından iftar programı sona erdi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı