SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Başkan Sekmen'den Erzurum Barosu'na Ziyaret
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 04.05.2017 12:30:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Baro Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Talat Göğebakan ve avukatlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ile birlikte gittiği Erzurum Barosu'nda, Başkan Talat Göğebakan, yönetim kurulu üyeleri ve avukatların da katıldığı ziyarette hizmetlerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, her zaman en iyi hizmeti üretme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Siyaset ve adaletin yoğunlukta konuşulduğu ziyarette Baro Başkanı Talat Göğebakan şunları söyledi: "Erzurum Barosu olarak hukukun üstünlüğüne inanıyor, hukukun toplumun huzuru ve güveni için olmazsa olmazlardan olduğunu düşünüyoruz. Toplumun sorunlarına duyarlı, öncelikle yerelde, geniş çerçevede ise ülke çapında hukukun aktif olarak işlemesi ve toplumsal huzurun sağlanması bakımından Erzurum Barosu olarak elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Türkiye'nin temel sorunlarıyla ilgili olarak hem anayasayla ilgili olarak hem de yereldeki sorunlarla ilgili olarak gönlü geniş, herkese kucak açan ve her yere el uzatan bir baro olmak amacındayız." Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Baro Başkanı Talat Göğebakan ve avukatlarla birlikte baro restoranda yemek yediler.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı