
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Erzurum’un en hızlı büyüyen ilçesi Aziziye
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 11.07.2018 15:21:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Kentleşme ve imarlaşmanın en yoğun olduğu ilçelerin başında gelen Aziziye, buna orantılı olarak artan nüfusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Tüm bunlarla birlikte Erzurum’un en büyük yüzölçümüne sahip Aziziye’de belediye tarafından yeni imar yolu çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Her yıl nüfusunu artıran ve vatandaşlar tarafından yerleşim yeri olarak en cazip ilçelerin başında görülen Aziziye sınırları içinde konut üreticilerinin de yüzü gülüyor. Gerek konut üretimi için arsa bulunması gerekse ruhsat talebi konusunda belediyenin kolaylıklar sağlaması ilçeye yatırımların yapılmasına da katkı sağlıyor. Sürekli artan yeni konut alanlarının varlık göstermesi ile birlikte Aziziye Belediyesi’nin yeni imar yolları çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Büyüyen ve gelişen Aziziye’de diğer hizmetler gibi imar yolları çalışmalarının da devam ettirileceğinin müjdesini veren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinin Erzurum’un en hızlı büyüyen ilçesi haline geldiğine dikkat çekti.
ORHAN; AZİZİYENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Son yıllarda Aziziye ilçesinin artan nüfusuna orantılı olarak ilçe sınırları içinde değişimlerin olduğunu hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hizmet dönemlerinde yaptıkları çalışmalarla Aziziye’nin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Başkan Orhan ayrıca Aziziye’nin son yıllarda aldığı yatırımlarla bölgenin de parlayan yıldızı durumuna geldiğini sözlerine ekledi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı