
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 19.07.2018 11:50:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Yılda 4 defa yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantılarının üçüncüsü olan toplantı Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz’un başkanlığında yapıldı. Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 3. dönem sonu olarak Erzurum ilindeki kamu yatırımlarının yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının son durumunu değerlendirdi. Vali Yardımcısı Yavuz, toplam proje sayısının 674, proje tutarının 12 milyar 497 milyon 207 bin 868 TL, program yılı ödeneği 1 milyar 512 milyon 292 bin 976 TL, gelen ödenek tutarının 1 milyar 468 milyon 58 bin 146 TL, harcama tutarının 746 milyon 457 bin 606 TL olduğunu Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında bir önceki döneme ek olarak, 746 milyon 457 bin 606 TL‘lik bir çalışma daha gerçekleştirilerek nakdi harcama oranının yüzde 51’e ulaştığını açıkladı. Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, “Bazı kuruluşlarımızdaki nakdi harcamaların düşük düzeylerde kalması ödeneklerin tamamının gönderilmemesi veya ödeneklerinin zamanında intikal ettirilmemesi, aynı zamanda ihalelerin geç yapılmasından kaynaklanmaktadır. Daire amirlerimizin azami gayretleri sarf ettiklerine inanıyorum. Ödenek talepleri biran önce yapılıp ihaleler zamanında yapılırsa yatırımlarımızdaki gerçekleşme oranlananın yükseleceği de bir gerçektir” diye konuştu. Açıklamanın ardından kurum müdürleri tek tek söz alarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı