SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Palandöken’e ‘Güvenli Turizm’ Sertifikası
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 14.01.2021 13:48:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Pandemi’nin ilan edildiği 11 Mart 2019’dan bu yana Korona virüsle mücadelede önemli adımlar atan Palandöken Kayak Merkezi, mekanik tesisleri için de ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ejder 3200 A.Ş. tarafından işletilen Palandöken Kayak Merkezi, bir süre önce Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen ‘Güvenli Turizm Sertifikası’nı almıştı. Kiwa Belgelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından incelenen Palandöken Kayak Merkezi’nde konaklama tesisleri ve tesisler bünyesinde yer alan yeme içme ünitelerindeki hijyen uygulamaları tam puan alırken, aynı firma mekanik hat tesisleri için de onay verdi. Covid-19 ile mücadele ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterlerini tam anlamıyla yerine getiren Ejder A.Ş. yönetimi, aldığı bu sertifikayla güvenilirliğini bir kat daha artırdı.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı