SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Taşkesenligil ailesinin acı günü
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 16.11.2016 15:30:00 |

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Atatürk Üniversitesi Profesörlerinden Yavuz Taşkesenligil’in annesi Süheyla Taşkesenligil hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tekman ilçesinin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Atatürk Üniversitesi Profesörlerinden Yavuz Taşkesenligil’in annesi Süheyla Taşkesenligil, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. Mide kanseri nedeniyle bir süredir Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Süheyla Taşkesenligil dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Süheyla Taşkesenligil’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tekman İlçesi’nin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi. Taşkesenligil’in cenaze namazında Medeni Taşkesenligil, dua okurken, cenaze namazını Sibğetullah Taşkesenligil kıldırdı. Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Müdürü Memduh Ceyhan, 2017 EYOF Koordinatörü Orhan Atasoy, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil ile kamu kurumlarının müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Süheyla Taşkesenligil’in cenazesi Tekman İlçesinin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi. Taziye dileklerini kabul eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligi ile ailenin diğer fertlerinin bir hayli üzgün ve bitkin oldukları görülürken, cenazeye katılanlar kendilerini teskin etti. Radar Haber olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, Taşkesenligil ailesine başsağlığı diliyoruz.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı