
- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
TYB Erzurum Şubesi’nde mobbing sunumu
![]() |
Anasayfa'ya Dön |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tüm ERZURUM Haberleri | 07.01.2019 10:00:00 |

RADARHABER / ERZURUM
TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları tarafından hazırlanan “Kadın Yöneticiler Konuşuyor” programında, Mobbing İle Mücadele Derneği Erzurum Şube Başkanı Jale Hülya Alcan konuk oldu.
Mobbingle ilgili detaylı bir sunum yapan Alcan, son yıllarda bu konuya yönelik ciddi şikâyetlerin olduğunu ve ilerleyen dönemlerde de tazminat davalarının artacağını dile getirdi.
Dünya’da, Türkiye’de ve Erzurum’da Mobbing uygulamalarından örnekler vererek; Erzurum’da yürüttükleri çalışmaları anlatan Alcan; “Mobbing uygulayana “zorba” uygulanana “mağdur” deniliyor. 1’den 5’e kadar numaralandırdığımız mağdurların şikayetleri ile ilgili en büyük sıkıntıyı şahitlik edilmesi noktasında yaşıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki mobbing şikâyetlerini genelde mahkemelere taşıyoruz. Özel sektörde ise bu durum büyük tazminatları gerektirecek kadar ciddi şekilde yapılıyor. Avukatlarımız ile takip ettiğimiz mobbing davaları maalesef gittikçe artıyor.” dedi. TYB Erzurum Şubesi Kadın Kolları tarafından hazırlanan “Kadın Yöneticiler Konuşuyor” programına Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Kerem Karabulut, Mobbing İle Mücadele Derneği Erzurum Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı. Mobbing İle Mücadele Derneği Erzurum Şube Başkanı Jale Hülya Alcan’a TYB Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ömer Özden tarafından, günün hatırası olarak TYB Erzurum Şubesi’nin kuruluşunun 15. yılı için özel yaptırılan 15.Yıl Plaketi taktim edilirken TYB Erzurum Şubesi Kadın Birim Başkanı Ebru Kara'da Hüma Dergisi'nin son sayısını ve kitap hediye etti.
En Son Haberler
-
Büyükşehir’den Karayazı ve Karaçoban'da birlik sofrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Birlik Sofraları" programı devam ediyor.
-
Cemre Erzurum'da sadece bir kız ismidir! Erzurum'da cemre düştükten sonra kar yağışı ve tipi şiddetini artırınca, birçok farklı yorum yapıldı.
-
Erzurum nüfusu bir yılda 4 bin 988 kişi azaldı İl nüfusu 2023 yılına göre binde 0.6 oranındaki düşüşle 4 bin 988 kişi azalarak 745 bin 5’e indi.
-
Erzurum'da dondurucu soğuklar etkili oluyor Yılın ilk Erzurum'da günü dondurucu soğuklar etki oldu. Tekman, eksi 21.7 dereceyi gördü.
-
Dadaşlar İstanbul'da buluşuyor 17-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak ‘Erzurum Kültür Buluşması’ etkinliğinin ön tanıtımı yapıldı.
-
Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi Yardımseverliği ile Dadaşların gönlünde taht kuran Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
-
Erzurum’da 271 işletmeye denetim yapıldı Erzurum'da özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimler kesintisiz olarak devam ediyor.
-
Elmalı'dan öğrencilere ulaşım desteği Erzurumlu ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı, 1225 öğrenciye aylık 600 TL ulaşım desteği sağlayacak.
-
“Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesi yüz güldürdü ETÜ “Bu Bayram Beni Sen Giydir” projesiyle çocukların yüzünü güldürdü
-
Erzurumlu Aşık Ruhani' hayatını kaybetti “Yola Bakın Belki Gelen Babamdır” gibi yüzlerce esere imza atmıştı