Erzurum uçmak istiyor! İmza kampanyası başlatıldı

RADARHABER / ERZURUM

Uçak seferlerinin yetersizliği, bilet ücretlerinin pahalıoluşu ve rötarlardan yakınan Erzurumlular, imza kampanyası başlattı.  Erzurum Kültür ve Turizm Kalkınma Derneği Başkanı eğitimci Ömer Faruk Kızılkaya tarafından change.org’da başlatılan ‘Sahipsiz Şehrin Sakinleri Uçak İstiyor!’ başlıklı kampanya hakkında şu açıklama yapıldı:  “Şehrimizdeki uçak seferlerinin yetersizliği ve yüksek bilet fiyatları, hepimizin günlük yaşamını olumsuz etkilemektedir. Kalitesiz uçuş hizmetleri, seyahatlerimizi daha da zorlaştırmakta ve bizleri mağdur etmektedir. Bu durum, hem iş hem de sosyal hayatımızı ciddi şekilde kısıtlamaktadır.”

 

“NEDEN BU KAMPANYAYA İHTIYACIMIZ VAR?”

 

Başkan Kızılkaya imza kampanyası hakkında , “Neden Bu Kampanyaya İhtiyacımız Var?” soruna şu karşılığı verdi:  “Yetersiz Seferler: Şehrimizden yeterli sayıda uçak seferi düzenlenmemektedir. Bu durum, acil durumlarda veya planlı seyahatlerde büyük zorluklar yaratmaktadır. Yüksek Bilet Fiyatları: Mevcut uçuşların bilet fiyatları oldukça yüksektir. Bu da seyahat etmeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir.

Düşük Kaliteli Hizmet: Uçuş hizmetlerinin kalitesi, beklentilerimizin çok altındadır. Konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşayamıyoruz. Erzurum uçaklarının sürekli rötar yapması: Basına sürekli yansıyan ‘Erzurum uçağı rötar yaptı’ şeklindeki haberler hem Erzurum'un turizm faaliyetlerine zarar vermekte hem de Erzurum insanının kendini ikinci sınıf vatandaş görmesine sebep olmaktadır.”  Eğitimci Ömer Faruk Kızılkaya, kampanya ile birlikte şu hedeflere ulaşmak istediklerini söyledi:  “Daha fazla uçak seferi düzenlenmesini, yolcularımızın rötarlarla bekletilmemesini, bilet fiyatlarının makul seviyelere çekilmesini, uçuş hizmetlerinin kalitesinin artırılmasını talep ediyoruz. Bu taleplerimizin karşılanması, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak ve bizlerin yaşam kalitesini artıracaktır. Hep birlikte sesimizi duyurmak ve bu sorunlara çözüm bulmak için hemşehrilerimizi imza kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin geleceği için, daha iyi bir ulaşım hizmeti için, hep birlikte harekete geçelim. İmzanız, değişimin ilk adımı olacaktır. Gelin hep birlikte şehrimize sahip olalım!” 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/18/erzurum-ucmak-istiyor-imza-kampanyasi-baslatildi_20729.html