Elmalı bu kez tiyatroculara maddi destek verdi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum ve Erzurumspor için yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Ünlü hukukçu Av. Ebubekir Elmalı, tiyatrocuları da unutmadı.
Erzurum ve Erzurumspor için yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Ünlü hukukçu Av. Ebubekir Elmalı, tiyatrocularıda unutmadı. 
Son dönemde Erzurumspor’a verdiği desteklerle taraftarın gönlünde taht kuran  Av. Ebubekir Elmalı, yardım seferberliğinde bu kezde tiyatrocular için kolları sıvadı. Yaz sezonu boyunca makam arabasını düğün yapan çiftlere gelin arabası olarak kullandırarak ta gönüllerde taht kuran Erzurumlu ünlü Avukat Elmalı, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kırtasiye malzemesinin yanı sıra son olarakta aylık  600 tl abonman desteği sağladı. Erzurum sevdası ve hayırseverliği ile yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Elmalı, Hentbol ve voleybol branşalarında mücadele eden takımlara sporsor olarak  gençlerin gönlünde taht kurdu.  
 
 
SANAT VE SANATÇININ DA YANINDA 
 
 
Erzurum'daki gezileri  esnasında Hz. İmam Hüseyin Erzurum Cemevinide ziyaret eden Av. Ebubekir Elmalı, Cemevi konferans salonunu kullanarak oyun provalarını yapan  Kulis tiyatro ekibinede jest yapmayı ihmal etmedi.  17 Kişiden oluşan Tiyatro ekibinin sorumlusu İsrafil Keleş ile sohbet eden Elmalı,  kendi imkanları ile tiyatro sevgisini halka yaymak için uğraş veren Tiyatro grubunada maddi destek'te bulunarak sporsor oldu.  
Erzurum sevdalısı Av. Ebubekir Elmalı, " Büyük önder Atatürk, "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" ifadesinide benimseyerek diğer alanlarda olduğu gibi sanat ve sanatçınında yanında olmaya gayret göstereceğim. Erzurum'da tiyatro kültürünün dahada yaygınlaşması için gençlerimizin ve tiyatrocu kardeşlerimin hep yayında olacağım. Çok yetenekli oyuncularımız olmasına rağmen maalesef Erzurum'da tiyatro hiç gündeme gelmiyor. İnşallah bu tabuyu hep birlikte yıkacağız"dedi. Kulis tiyatro ekibinin sorumlusu İsrafil Keleş ise, Av. Ebubekir Elmalı'ya desteklerinden ötürü teşekkür ederek, "Sayın Elmalı çok samimi ve içten bir abimiz. Sağ olsun bizlere desteklerini esirgemedi. tüm ekibim ve tiyatro severler adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/elmali-bu-kez-tiyatroculara-maddi-destek-verdi_20737.html